Installatietechniek, Installateurs, CV-ketels, Cv ketels, loodgieters, Gratis offertes
MIJN ACCOUNT
HOOFDMENU
AGENDA: VAKBEURZEN
vorige maand December 2017 volgende maand
ZO MA DI WO DO VR ZA
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
           
 

Actueel nieuws en persberichten over installatietechniek, installatiebedrijven en producten

Nieuwe Sphinx Rimfree spoelrandloze closets beschikbaar

Nieuwe Sphinx Rimfree spoelrandloze closets beschikbaar
2015-01-13 - PERSBERICHT
De innovatieve technologie van closets zonder spoelrand stelt de norm op het gebied van hygiŽne en onderhoudsgemak; zowel voor de badkamer of toiletruimte thuis, als bij projectinrichting. De voordelen van het spoelrandloze Sphinx Rimfree closet zijn inmiddels zo overduidelijk bewezen en omarmd, dat B.V. DE SPHINX MAASTRICHT het assortiment steeds verder uitbreid. Met de toevoeging van opnieuw vier nieuwe modellen, wordt Rimfree steeds veelzijdiger.

De vormgeving van het Rimfree closet, zonder spoelrand of andere verborgen holten, draagt belangrijk bij aan hygiŽne en reinigingsgemak. De gehele binnenzijde van het closet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden. De speciaal ontwikkelde waterverdeler met innovatieve spoeltechniek zorgt - ook bij kleine hoeveelheden spoelwater - voor een hygiŽnische, optimale spoeling.

Nieuwe wandclosets
Nieuwe toevoegingen aan het Rimfree assortiment zijn modellen binnen de series Sphinx 320, Sphinx 335 en Sphinx 345 xs. Voor de series Sphinx 320 en Sphinx 335 is een diepspoel wandcloset toegevoegd. Het model binnen de serie Sphinx 345 xs betreft een verkort model voor toepassing in kleinere ruimten.

Rolstoeltoegankelijk model
Het nieuwe Sphinx 300 Comfort model is een verlengd diepspoel wandcloset, speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers. Het closet kenmerkt zich door een modern, aansprekend design dat harmonisch in de ruimte opgaat en door optimale toegankelijkheid voor comfortabel transfers van rolstoel naar closet en vice versa. In combinatie met de spoelrandloze hygiŽne wordt tegemoet gekomen aan de hoge eisen voor barriŤrevrije badkamers.

Met deze toevoegingen biedt Rimfree een steeds grotere keuze. Het assortiment biedt nu staande closets en wandclosets in ronde en strak hoekige designs, een verkort wandcloset en een rolstoeltoegankelijk verlengd wandcloset. B.V. DE SPHINX MAASTRICHT bouwt daarmee voortvarend aan de nieuwe standaard op het gebied van hygiŽne en onderhoudsgemak.

www.sphinx.nl
www.rimfree.nl

Aantal keer gelezen: 23417
ADVERTENTIES
2000-2017 InstallatieWeb.nl - All Rights Reserved | Privacy | CV-ketels | Gratis CV-Ketel Offertes | Loodgieter | Sanitair | Elektra